The Mitchells vs The Machines

Laat ik beginnen met het dat iedereen in de wereld deze film absoluut MOET kijken!!
Dit is de aller meligste, geweldigste film ever!!

Deze film trekt mij erg aan doordat het hoofdpersonage, Katie, helemaal gek is op films maken.
Maar verder is het ook een goede film, vind ik, vanwege de toffe graphics. Die voegen echt veel toe en je zit daarmee zo in de levendige fantasiewereld van Katie.
De film heeft ook een goede verhaallijn, ook al is het hier en daar een beetje over de top. Maar dat is niet erg. Het is niet voorspelbaar en ik heb tijdens de keren dat ik deze film heb gezien, steeds weer op het puntje van mijn stoel gezeten. Of naast de stoel of bank van de slappe lach.

Het is erg herkenbaar, dat maakt deze film zo leuk. Ik kreeg er zelf zin van om van diezelfde gekke filmpjes te maken als Katie.

Maar de tofste verhaallijn in deze film, zonder al te veel proberen te verklappen, naast dat er iets mis gaat met de machines (ik laat het hier expres even vaag), is dat de film eigenlijk over de relatie tussen een vader en een dochter gaat. Geweldig mooi! Deze film komt bij mij daarom ook op het lijstje van ‘ik-wil-niet-huilen-maar-ik-kan-het-niet-helpen’ films.
Ik heb een vrij sterke en bijzonder mooie band met mijn vader, en elke keer als ik deze film zie, wil ik naar hem toe.

Nog heel veel meer andere dingen in deze film zijn herkenbaar. Te veel om op te noemen. Gewoon gaan kijken dus!

Oh, en als je de film gaat kijken, moet je eens op de sokken van Katie letten. En dan een plaatje van het tapijt van het Overlook Hotel van de film The Shining op zoeken. Leuke verstopte Easter Egg/verwijzing.